Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig


Du driver mig till vansinne
Du är min dag, du fyller varje timme
Vad ska jag göra för att göra dig nöjd
Hur ska vi kunna nå samma höjd?

Älska mig, älska mig på mitt sätt
Älska mig rätt och slätt

Jag känner mig jävligt pressad
Du älskar mig, älskling du gör mig stressad
Jag försöker att jämka, diplomati är en plåga
Varje dag en ny superstor fråga

Älska mig utan villkor
Älska mig så som i går

Jag tror att jag kan andas ut
Jag tror att faran är över tillslut
Men det har bara börjat, det är mycket kvar
Hela tiden en massa frågor som kräver svar




Fri vers av PPQ
Läst 705 gånger
Publicerad 2006-03-31 23:26



Bookmark and Share


    Vingslag i natten
Som vanligt en dikt som berör mitt hjärta
Älskar dig
2006-04-01
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ