Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen och ett klick

yess!
jag har klarat första bossen.fäätt naaajs.
kan kalla mig poet alltså.sjukt häftigt.
Tusen mus klick.på minatexter.
tusen gånger två.kan ju inte finnas många enögda ju.
tvåtusen ögon alltså.jääävlar!

trodde inte att det funka.lägga .texter på nätet.
Nu är jag över tygad!grym sajt.grymma pipel.

Sjukt bra texter här.mycket å läsa.
Klickar så handen värker .
många idéer får man.men jag är ingen härm apa!

1000 klick.finner inte ord för känslan.
WOW……


copyright Klara Ord/Birgitta Englund Dimitrova 2014




Fri vers av Klara Ord VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-19 10:22



Bookmark and Share


  Eliza-69
;)
2014-08-29

    ej medlem längre
:)
2014-08-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Rolig satir! Men stolt blir man om man blir läst.
2014-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP