Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten rad om


det är bara fyra väggar och ingen tippi
så enkelt är det och viktigt att tänka på
när förändringen blaffrar utanför mitt fönster




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 139 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-19 20:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa, vilken originell sak. föll också för blaffrar. Känns tryggt med de där fyra väggarna på något vis.
2014-08-21

  Anya VIP
Jaa, vilken originell sak. föll också för blaffrar. Känns tryggt med de där fyra väggarna på något vis.
2014-08-21

  Connie
Gillas mycket!
2014-08-20

    ej medlem längre
Strålande!!
2014-08-20

    ej medlem längre
fyndigt. Mer!!!
2014-08-19

  kerstin skriver VIP
åh, så - blaffrar - jå!
2014-08-19
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP