Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu, nu, nu.

förväntan
och dess motsats
så mycket som kan fyllas
inom de ramarna

beroende av
positivt eller negativt
tänkande

skapar, bygger
scenarion
angående
känslor, handlingar
och dess konsekvenser

vägra ta ut vare sig lycka
eller olycka i förskott

nu, nu, nu.

men såhär efteråt
ändå tillåtas vila
i det som då skedde
berömmas för
avklarad insats

nu, nu, nu.

och/men i dystra stunder
av alltför mörka scenarion
påminna om det som
klarades av

(ändligt)

men/och i de ljuvligaste
ögonblick komma ihåg att
i periferin minnas
det ovanstående

(föränderligt)

ändock, nu, nu, nu.




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 176 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-20 19:13



Bookmark and Share


  Magnus 7.0
Idag för mig en oerhört passande text, ta vara på just detta ögonblick. Allt kan likt vatten rinna ur ens händer på en ögonblinkning. Lev idag, vänta inte...
Jättebra text samtidigt som det är en väldigt viktig påminnare.

2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad