Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Interaktivitet

Du är
min så kallade
livskamrat

sa han
och sökte
blicken bakom 
lugg

du är
mitt livs 
så kallade
surrogat 

sa hon
och dolde
blicken bakom
lugg

egentligen
älskar jag
en annan

skämtade han
tog sig
för pannan

gömde
sorg bortom 
skratt

egentligen
älskar jag
dig
var stund
var minut

sa hon
och kallade
dag för
natt

jag har dig
som substitut
för den jag älskar

råkar
vara du

ditt sanna
jag

viskade hon
under
lugg

mitt sanna
jag
här har
du mig

jag tar dig
för att
jag äger dig
 
tänkte han

stirrade in
i sin egen lögn
i jakt på
ett stadigt nu

jag söker
interaktivitet

mumlade han

men har förlorat
min verklighet

tänkte han

en helt annan
solig dag

klippte hon
lugg

så testarna
flög

tog nya
tag

kysstes
på mun

kastade 
mynt
i önskebrunn

visste inte
ett dugg
om hon dög

du är vacker
sa han

jag vet
sa hon
och ljög 

du är min
medtrafikant
och livskamrat
sa hon

det var väl
för mycket 
skrönor och prat

men just detta
var faktiskt sant




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-20 21:37



Bookmark and Share


  GantzGraf
Logiken har sin rytm vilket du presterat bra här!
2014-08-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Speciell text med många vändningar. Att våga visa sig själv för någon annan kräver förtroende.
2014-08-21

  Coldasice VIP
Härlig text, gillar den starkt!
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren