Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När någon behöver Din hjälp

I en kall värld
vågar få knyta
nya bekantskapsband

I en kall värld
är det som viktigast
att våga sträcka ut en hand

Våga ställa upp
när någon behöver Din hjälp
för det är en gåva att få ge

Det är en fantastisk känsla
som skänker välmående
så våga prova och se!

 

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-20 22:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2014-08-21

    Dan Myrbeck
Bra och vackert
skaldat!
2014-08-21

  Carl Mikael Fäldt
Trevligt att du tar upp ämnet!

Vi är en del människor-som arbetar i offentlig vård och omsorg-som inte kan lämna våra låglöner!

Vi har inte råd att mista den känsla du förmedlar så vackert!

Tack Angela
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP