Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Bara dö!

dekonstruera orsak till
tanke: jag hatar dig,
jag vill hämnas,
känsla: arg, maktlös,
handling: -

åter tanke: jag hatar dig,
jag skulle kunna hämnas
men kanske hämnas du
tillbaka
känsla: frustration,
begränsning av mina
möjligheter att fylla
tankar och känslor
med kärlek till mig själv
livet och alla som inte
gjort mig illa

Jag hatar din existens, jag vill att du ska dö.
Upprättelse. Rättvisa.




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-21 06:40



Bookmark and Share


  snej
Känslor kan bli bra dikter. Något som väcker ilska hos oss, hos andra.

2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad