Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om Amanda

 

Hon Amanda från Haparanda
höll till handa på en veranda,
men eftersom scenen
sågs som en obscen en
förbjöds hon med karlar sig blanda.




Bunden vers (Limerick) av Carl O Andersson
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-21 12:52

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Efter tio damer på rummet
sägs heller ej gå i skummet
trots det är nyttigt att bada
såväl här som i Grenada
fast bäst om det ej e ljummet
2014-08-22

  walborg
Hon Amanda blev nog inte glad
2014-08-21

  © anakreon VIP
Hon sågs dock i går med en panda!
Calle
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson