Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans


Naturen eftersträvar balans
Negativ pol attraherar positiv dito.

Har människorna balans
i sina relationer?


Eller: Lika barn leka bäst??




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-22 09:33



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Något att fundera över..
2014-08-23

  ResenärGenomLivet VIP
Detta var en text att fundera över... skulle kanske kunna vara både ock...
2014-08-22

    ej medlem längre
Undrar om det inte är mycket obalans i dagens stressiga samhälle.
2014-08-22

  Lars Hedlin
JA ibland kan man undra.....
2014-08-22

  Palett
Här ger din text något att fundera över.
Bra text !
2014-08-22

  M M Mannheim VIP
Du ställer frågor...men inga svar. Men det är lättare att ställa frågor än att ge svar. Därför har vi så många dikter.
2014-08-22

  Ingrid Trolle
En svår fråga.
I mångt och
mycket är det
nog så att lika
barn leka bäst,
vilket inte hindrar
att "ytterligheterna
vidrör varandra".
2014-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP