Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Omstart.

vid ansats till varje definition
om vem jag är
snubblar kropp och själ
för tidigt över startlinjen

vid varje förnimmelse av målgång
upptäcks snart
att känslan av målsnöret
enbart var en hallucination

(som att vakna upp ur en dröm)




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-22 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad