Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets liv

Våra parallella liv fortgår
så som solen snurrar runt jorden;
för varje mörker en ny morgon

Vi ifrågasätter inte det som sker
sett genom maktlöshetens ögon,
borttappat med tron

Men kanske höjer någon på ögonbrynet
skriver en facebook status - som glömts,
innan den nått din feed

Någon tackar Gud för livet
och det är där vi hör ihop;
utomkroppsliga armar håller om de frusna

Våra liv fortgår
men min hand kan hålla din,
om du mig låter




Övriga genrer av Schimra
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-22 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schimra
Schimra