Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte rädd för döden

Mitt hjärta ryms inte i min kropp
mina tankar får inte plats på jorden

Den som inte kan acceptera världen
ges ingen plats i den

I dig är jag evig
jag är inte rädd för döden

Du gav mig kärlekens nyckel
och jag bär alltid med mig den









Fri vers av Schimra
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-24 20:00



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Fint
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Schimra
Schimra