Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den färg som göms inuti

Så många blickar att möta
så många jag aldrig mött

respektfullt ser jag bort
ger dig plats
främmande

om ögat är själens spegel
är kroppen själens skal

bara i blicken ser jag dig
bara i ögat skymtar du mig
glansig

en kropp att hålla ihop oss
av slumpad yta

jag vill öppna mina ögon och se
den färg som göms inuti
strålande





Fri vers av Schimra
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-14 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schimra
Schimra