Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text jag skrev på denna sida, under annat användarnamn, för 10 år sedan. Trots att tiden går är den fortfarande en av mina personliga favoriter och den mest målande texten plockad ur min själ.


Tomma rader

Det regnar ute igen
Vitgrå himmel så långt ögat når
Dölj dina knottriga armar

Molnen syns nästan inte
Men marken är våt och hal
Asfalten svart med ljusa fläckar

(Solen värmde aldrig dig)

Hör du att buskarna suckar?
När dom svajar i vinden
Nynnar svagt på tomma rader

Bär på samma tunga tystnad




Fri vers av Schimra
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-07 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schimra
Schimra