Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ROPAR DITT NAMN

 

uti intet

men jag tror ändå

du hör

 

ensam jag är 

det finns ingen

jag stör

 

så jag ropar 

ditt namn

uti intet

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-22 18:51



Bookmark and Share


  HelenaW
Vacker
2014-08-28

  Mona Nordkvist VIP
Jag brukar också ropa...i tanken...
2014-08-25

  Marita Ohlquist VIP
En intensiv önskan om att nå fram.
2014-08-24

  Lars Hedlin
Tonen når fram ska du se!
2014-08-23

    ej medlem längre
Hej här är jag ;)

Vacker och öm text vännen..
2014-08-22

  Carina Bendix
Sorglig men vacker.
2014-08-22

  stig wikman
JAG HÖR DIG
VÄNNEN .
Och jag läser
din vackra poesi.

KRAM.
2014-08-22

    ej medlem längre
Ditt rop når säkert fram!
2014-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP