Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaktlycka

Formuleringar jag sparat i en svart låda under mina lapptäcken

Saker lämnade bakom mig i en stjärnspäckad återvändsgränd

Vem vet vad siktet är inställt på när citronblommen fyller oss

Vi kan skära upp allt utan att något av värde försvinner i natten

Världen du kallar min ekar från träden vid våra busshållplatser

Ibland löser sig inte saker utan att rämna vårt livs stenformation

Åt himmel och helvete med mig, jag kommer alltid vara rovdjuret




Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-23 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant