Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur allting känns


ängeln min

Du är min lilla ängel som vakar mig dag o natt
Du är min speciella vän som ställer upp för mig
Du är min starkaste person jag känner
Du känns som min speciella ängel som är allt för långt borta men enda alltför nära! ?




Fri vers (Modernistisk dikt) av nipsu
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-23 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nipsu
nipsu