Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur jag känner mig då jag älskar någon ?


Älskar dig

Jag vill ha dig nära mig för jag älskar dig.
Du hör mig på bra humör och vi skrattar tillsammans.
Jag gillar dit sätt att komma nära.
Du är den enda jag kan tala med.
Jag vill att de blir vi två.
Du är den enda jag älskar
Jag rådnar inför dig.
Du är rolig och söt
Jag gillar dina bruna, djupa ögon.
Du är världens bästa.
Jag vill ha dig ?




Bunden vers (Tanka) av nipsu
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-24 09:31



Bookmark and Share


  stefan.g
Spontant och bra skriven!

2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

nipsu
nipsu