Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
små saker att komma ihåg ?


Du borde förstå mig

Tro inget föränudu tagit reda på sanningen

Lita på mig trots att jag ljög en gång för dig

Ana inget förän jag sagt som det är

Förlåt dem som har förlåtit dig

Gör inte alltid vad de andra säger utan gör det du själv vill

Bli inte besviken ifall det var något du besvek för oss andra

Alla måste komma ihåg att förlåta, glömma och gå vidare.. annors skulle även jag stannat på stället! ?




Fri vers (Fri form) av nipsu
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-02 11:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Något för textjaget att komma ihåg
att ingen litar på den som ljuger ;)
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

nipsu
nipsu