Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgongåva

Naturen har lagt sig till vila.
Morgonsolen bränner sig
igenom lövverket.
Spretar med sina strålar
som bara nymornad sol kan.

En kråka skär himlen
På väg till någonstans
Det är tyst...stilla
Nästan lite andäktigt
Så hör jag dem.
Det välkända lätet
På morgonflykt
mot sina betesmarker
i snabba tunga vingslag.
Ovanligt lågt
Nästan nuddar.

Dunlätta moln
hänger i det morgonblå
Inte hotfulla.
Leker bara i sin seglats
som en dekoration.

Redo att möta dagen
som jag själv.

Min dag.
























Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-24 07:22



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Mycket målande och välskrivet. Bra gjort!
2014-08-26

  Heikki Hellman
En härlig morgon!
2014-08-25

  Palett
Fin bild av morgonstunden.
2014-08-24

  louisegirl
Fin rofylld morgon..
2014-08-24

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt fint beskriven morgon...
2014-08-24

  Lars Hedlin
VAckert skriftat !
2014-08-24

    ej medlem längre
Fint att möta dagen så rofyllt...
2014-08-24

  Marita Ohlquist VIP
Du målar vackert och tänkvärt med dina ord!
2014-08-24

  Ingrid Trolle
Vacker beskrivning
av dagens uppvaknande
2014-08-24

  Anya VIP
Vackert sammanfört med morgonens natur och diktarjaget. Tyckte särskilt om "Leker bara i sin seglats
som en dekoration. " Fin besjälning!

2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP