Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Humanism.

det är synd om människan
när hen ikläds roller
som är alltför
tunga, tajta, obekväma,
orealistiska, oformliga,
att bära

det är först när vi
väljer att ta av oss
plagg efter plagg
lager efter lager
av påtvingade
masker och attribut
som

människor verkligen
kan komplettera
varandra

men en människa
behöver även
komplettera sig själv






Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-24 08:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra budskap!
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad