Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade Susanne - Tack för att du finns. En femminuters dikt.


Dagar som inte bör minnas.

 

de finns men ändå inte

dagar då bara din röst

håller mig kvar - de räcker

nu - orkar inte mer. 

söv ner mig ett tag -

ser döden i mina ögon.

ta bort dessa döda dagar

jag orkar inte bära på

dem längre - snälla!




Fri vers av Hans Christian
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-24 09:24



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Smärta skriker i din ord! Men någon lyssnar på dig.
2014-08-24

  Anya VIP
Vilket enastående bra uttryck...döda dagar. Så talande! Hoppas diktarjaget mår bättre.
2014-08-24

    ej medlem längre
Svåra ord som biter sig fast... Starkt att skriva ner dem. Applåd.
2014-08-24

  Marita Ohlquist VIP
Ett förtvivlat rop på hjälp!
De döda dagarna bryter ner hela kroppen.
2014-08-24

  Connie
Djupt smärtsam, beror mig oerhört mycket.
2014-08-24

  Minkki VIP
läst. smärtande
2014-08-24

  Angel of love
Din text berör.
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian