Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gamla fotspår


Snart ska politikerna
slita än mer

på redan slitna klyschor.

Har vårt land stagnerat.

Var är nyhetstänkandet?




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-25 09:53



Bookmark and Share


  Connie
Mycket bra! En del politiker är som bildäck, så nerslitna att de inte längre har någon profil!
2014-08-26

  Anya VIP
Jaa dessa floskler och klyschor. jag och maken sitter framför TV:n och skrattar. Håller med till fullo.
2014-08-26

  louisegirl
Ja det undrar man varje gång, i valtider..
2014-08-25

  anits VIP
Aktuellt skaldat i valtider!
2014-08-25

  ResenärGenomLivet VIP
Varför ska politikerna alltid hitta felen hos andra, istället för att tala om var de själva står...?
2014-08-25

  Marita Ohlquist VIP
Aktuell text i valtider!
2014-08-25

    ej medlem längre
Det är mest en tävlan att hitta fel hos andra sidans folk.
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP