Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är höst nu

Det är höst nu
och mörkret
kommer att komma

Mörkret kommer
stänga in dig
och inte släppa ut dig

Regnet kommer falla
och osynliggöra
dina tårar

Regnet kommer falla
och förvandla
asfalten till en spegel

En spegel vars spegelbild
aldrig kommer
vara blank

En spegel
där mänsklighetens
osynliga sida
för evigt kommer
reflekteras

och endast noteras
av ögon som
utan att blunda
väljer att se








Bunden vers (Annat versmått) av edithheidi
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-25 15:09



Bookmark and Share


  Rochester
Stark och enkel. Regnet som osynliggör tårarna - fin bild, både sorgsen och hoppfull på samma gång.
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

edithheidi
edithheidi