Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikta kniven mot mig

Rikta kniven mot mig

Vinet, min vän
idag låter jag dig
bestämma åt mig

Om vinet aldrig tog slut
skulle jag spela
i djävulens orkester

"Du är ju så vacker
har ingen sagt det till dig?"
De är inte så elaka
som man tror

"Inte vill väl du
vara någon annan stans
än i mitt slott?
Inte vill väl du
vandra på dessa gator?"

Du vet liksom jag
vad som gömmer sig
bakom nattens ihåliga skuggor

Kom tillbaks min själ
för jag vill inte
leva död




Fri vers av edithheidi
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-17 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

edithheidi
edithheidi