Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Drabbas\" av Kärlek

Ett upplevelse av mer angenämt slag

träffade mig i solar-plexus.

En händelse som förvisso icke sker var dag

och således kan kallas för perplexus.


Det var en kvinna som mitt hjärta tog med storm

och fick hormonerna att rusa.

En upplevelse, så enorm

att detaljerna runt om syntes som diffusa.


Mig leende hon kom till möte

och förde mig till kärleksbädden,

hon bjöd mig dricka ur sitt sköte

av erotikens safter fyllt till brädden.


Och medan Eros i sinnlighetens mysterium oss inviger

vi tillfullo njuter

och tillsammans Höga Visans berg bestiger

medan Amor kärlekspilar mot oss skjuter.


Omkring oss allt försvinner.

Där existerar endast vi två

vars kärlek med vulkanens hetta brinner

i en extas svår förstå.




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-04-01 12:12

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson