Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Stund av Lycka

Jag rös av lycka när jag fick
ett första ögonkast utav Din blick
och i därefter i upprymt skick
jag ville kyssa marken där Du gick


Ett ögonblick jag var så kär
men situationen blev prekär
och min stund av lycka efemär
då objektet för min känsla var en chimär


Så kanske kommer ensamheten förbli Akilleshälen,
på stråten som jag går,
men att längtan gnager uti själen
nog alla lätt förstår.




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-04-01 12:59

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson