Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur mycket jag älskar dig - din knasiga - vansinniga och då menar jag verkligen det. Att slänga en ny mobil i väggen så att det bara blir splitter kvar inget ovanligt.."Annihilation = Förintelse"


Du kommer aldrig förstå.

 

Men när du är den andra Sussane - då framstår nästan Moder Teresa som en Bitch. Det tog ett tag att lära känna och förstå dig. Jag närmar mig  flykten nu. Det kommer att ta hus i helvete - tyvärr. Men Sussane - precis som jag är vi inte några bra människor. Vi fallerar ibland samtidigt - då blir lägenheten en vansinnig krigszon. Ibland lång men oftast väldigt kort.

Som Bandy skrev här på sidan. Ja jag kommer inte ihåg exakt. Men kan två destruktiva vansinniga människor - bli en helhet???

Några fysiska eller psykiska praktexemplar är vi sannerligen inte. Men Gud vad jag känner mig "lugn och lycklig" i din famn. Min nuvarande livssituation beskrivs bra av Amy Winehouse i låten: "Me and Mr Jones" -  " What kind of Fuckery is this?" Om jag inte flyr snart återstår bara en sak. Fullständig och slutgiltig  annihilation av mig själv och omgivningen.

När denna flykt är gjord kommer många att bli vansinnigt arga. Andra kommer att gråta. Så vad kommer upp?  En man som är: " Broken Down - Burned Out-Worn-Wasted and Finished Off."Men det egendomliga är att jag inte dugg orolig. De blå sjöarna kommer att syna mig uppifrån och ned. Med nyfikenhet oro och en med utomjordisk medkänsla och sedan stråla av kärlek. Och då jag vet att jag kommit HEM! ( Och katten som jag brukar tala med i telefon. Ja hennes svans kommer att stå tjock rakt upp och vibrera av lycka)

Det börjar bli bråttom och som jag skrev i dikten nedanför - det misstaget får vi inte göra om. Men vi är äldre och visare nu så jag övertygad om att det inte kommer att upprepas. Många av Er har redan läst den så ni kan stanna här :o) Remember  - "Embrace each other - Often!"

 

 



naket

 

 

 


När kärlek tar slut och vänskap föds....

 

bara du känner mig...

 

vi älskade som brinnande magnesium

 

vi var galna

 

du såg mitt ljus

 

du såg mitt mörker

 

vi gick på allt

 

en sådan kärlek håller inte

 

vi brände ner våra liv

 

liv som världen elakt valt åt oss

 

du och jag flämtade och dog...

 

du och jag tog slut

 

SEPARATION...TYSTNAD

 

...

 

ett telefonsamtal

 

"vill du ha min vänskap?"

 

lyckorus

 

ty, bara du känner mig

 

i hela världen

 

vi är trasiga

 

vi är beroende

 

men vi dömer inte

 

vi finns

 

vi minns allt

 

det elaka

 

det vackra

 

ur detta föddes

 

en vänskap

 

bestående ?

 

jag håller andan

 

vid tanken...

 

vi är blinda

 

när vi går över

 

livets motorväg

 

men...

 

vi är vänner.

 

 

 

 

 




Fri vers av Hans Christian
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-27 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian