Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasdockor

I fyra år skådar jag efter utbrända ögon
Vill bara hitta en spegel som visar mig
Skyndar berusat att blåsa luft i tomrum
Somnar långt ifrån de drömmar alla har
Vågar inte vägra väga skador och trohet
Vågar bara erkänna att jag ljuger om det
Vi är inte de enda som inte tänker på oss
De enda som låtsas att ögonen är öppna
Sitter ensamma på tak under bläckmoln
Allt kollapsar och det gör ingenting allts




Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-27 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant