Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Kärleksvrede

Ordet
kärlek
är en
välgödd
larv

kryper
kränger
mäter 
bokstavssteg
på gren

vredens
hackspett
ämnar
sluka
kärleksfoting

just då
blev den
puppa

hacknäbb
stel i nacke
harklar
hackar

hugger
rakt i sten

färgstark
fjäril
flyger
tydlig

vredens
vind
i vinge

Ty...

vrede
utan
kärlek

trummar 
tom

kärlek
utan
vrede

är just
bara
larv
och ynkedom















Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 498 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2014-08-28 05:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som föder känslor och tankar. Gillas.
2014-08-28

  Connie
Den här är ju helt fantastisk! Kärlek i ett nötskal.
2014-08-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Vrede och försoning i kärlekens tecken stärker.
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren