Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Backade framåt.

har backat bort
från stormens öga
det som jag då
definierade som
kärlek

ser nu på avstånd
klart och tydligt
att det var
kärlekens motsats
och
förödelsen är enorm

fördömer min blindhet
(fördömer mitt förnekande)

dock ej att förglömma
varje steg som tagits
bakåt ledde framåt






Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-28 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad