Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Törst

Tömd på ord går jag att dricka tystnad




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 581 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-08-28 23:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ibland är det nyttigt att bara insupa Tystnaden ;)
2014-08-29

  Ulf D VIP
och orden blir en uppmaning att stilla betrakta bilden. Fint samspel ord och bild.
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP