Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man får hushålla :o(


Tre batterier.

 

oftast har en människa tio

batterier per dag - jag har

tre. Det tog många år innan 

jag lärde mig acceptera detta

öde. Och visst - ett Raseri har

jag burit på länge - nu förvandlat

till uppgivenhet - fast jag ramlade

med cykeln idag - rejält. Inte så

mycket blod. Körde två varv till

för när jag kraschade kände jag

mig upprymd och glad. En under-

lig betagenhet :o) 

 

Kärlek och kramar till Er alla!

 

 

 




Prosa av Hans Christian
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-29 16:19



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Jobbigt att inte kunna göra helt som man vill...! Men uppenbarligen kan man använda den begränsade batterikraften på flera olika vis - med humor eller med tragik eller med någon annan känsla bakom...
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian