Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslöjad tid


Mellan två dunkla perioder.
Ett liv.

Morgondimman,
lika lång för oss alla.

Livet..ibland kort..ibland långt.

Men kvällsskymningen??
Ibland flyktande på bråkdelen av en sekund.
Ibland slöjor som lyfter segt och sakta.

Blottlägger det okända.






Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-08-30 10:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader att tänka och fundera om!
2014-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att fundera på i lugn och ro!
2014-08-30

  Anya VIP
Existentiell text...tycker särskilt om:
"Morgondimman,
lika lång för oss alla. "
Där du väver in natur och frågan om rättvisa. Jaa så tänker jag.

2014-08-30

    ej medlem längre
Ja, livet är olika för alla, outgrundligt...
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP