Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av flyger mina tajta leggins



Då är dom

där genast

dina mjuka

kyssvänliga

läppar och

tar för sig

vilt och sexigt

precis överallt

och jag bara

tar emot och

njuter fullt ut




Fri vers av Eliza-69
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-30 13:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt <3
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69