Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009.


En gammal Haikusvit.

 

En destination

till ångestmeditation

tysta benzoord

 

känslor och uttryck

för alltid bokstavslösa

stumhetens landskap 

 

Men:

 

Var finns vansinnet?

inte nej - inte ditt fel!

du är inte hel...

 

Vansinne och helhet

anpassade och feghet

är det bra med det?

 

Så sitt där med din 

själ i vakuum - det är

inte du som är dum...

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Hans Christian
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-30 16:01



Bookmark and Share


  Anya VIP
En text om skörhet och utsatthet... Tycker om frågeställningen:
är det bra med det?

Jaa...det är inte de sköra, med tunn hud, som det är fel på. Hela TV-världen kryllar av narcissistiska människotyper, våldsbenägna. har precis reserverat en bok på bibblo om just detta;
På tok! : vi behandlar fel människor: vårt problem är de normala . boken är skriven av en psykiatriker.
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian