Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Periferin

Att vara
jämförd
och befunnen
för lätt

komma
i andra
hand

i brist
på annat

befinna sig
i periferin

falla
i skugga

bortvald
ointressant

kan vara
vilsamt

någon 
annan
är i fokus

som just nu
väger tyngre

kommer
i första hand

i centrum
i solen

utvald
och intressant

svalt
och skönt

här
bredvid

kan 
reflektera
i fred

betrakta
med vilsam
distans









Fri vers av Petter Wingren
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-31 09:55



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så! Att betrakta och iaktta är högst intressant. Och lärorikt.
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren