Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CONTRACTUM


E G O ~ E S S E N S























bländad av alla sina egna

"goda" handlingar,



såg han sig

som en


S T O R


filantrop.





det var den dagen

då han

beordrades


att göra samma saker

som tidigare


- fast i SYRIEN -

det var då maskerna föll


med ett förfärligt


brak.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-01 15:24



Bookmark and Share


  walborg
Fantasi och verklighet som borde ha fått krocka tidigare
2014-09-08

    ej medlem längre
När det blir blodigt allvar ... då...
2014-09-02

  Ingrid Trolle
För varje brutalitet
tror man att det inte
kan bli värre - och dock
skruvas spiralen allt värre.
Hur kan en hel värld titta
på utan att ingripa?
Idag används Hitlers
motiveringar för anfall
på oskyldiga - igen!
Mycket bra text!
Så väl formulerad!

2014-09-02

  Teresia Ridell
Lätt att vara stark på eget revir..men vem är man när allt rasar ?

Tankeväckande, stark text !
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden