Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnpölar - Haiku

Fotspår från en vän
sedan länge stelnade
fyllda med mitt regn




Bunden vers (Haiku) av Lizzarde
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-01 20:07



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
underbar
ordbild
2014-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde