Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lev lär gör om

igen
kanske nästa gång
lev
lär
gör om
lämna
lämnad
lyckad
misslyckad
humm
lär lev dö gör om

allt det där
försök bara inte
lämna dig själv
någonsin
håll fast
håll i
stå för det du känner tror tycker upplever och är
för en sak är säker
allt går byta ut
ändra
göra om
utom
ditt jag
mitt
den som är....




Fri vers av kråkan VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-01 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP