Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla skriker älska mIG!!

såklart
sådana vi är
fast på olika sätt

jag skriker
fast ganska tyst
andra bygger om sig
det är deras skrik
vissa blir sjuka förtvinnar utan ord
det är deras skrik
några skriker rakt ut
bara
många målar in sig i hörn
positioner som blir nästan omöjliga att ta sig ut ifrån
klöser desperat utefter väggarna och lämnar märken som ristingar i bergväggar
istället för att bara gå ut det håll som faktiskt är öppet
hörn är ju lixom bara hörn

ÄLSKA MIG
skriker vi alla
jag
du
vi
ändå
har vi så svårt att förstå varann ibland

märkliga vi människor....




Fri vers av kråkan VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-01 22:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra där !

Ja, vi människor är
bra märkliga...

2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP