Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN FÅGEL

 

 

i mej

är vilsen, instängd

fladdrar oavbrutet

och vill komma ut

 

Ger mej ingen ro

 

Genom mina ögon

söker den lugnet

 

Kvider , kvider

ocg endast jag hör

och jag

kan inte hjälpa den

att fly

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-02 14:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så du berör, fint skrivet.
2014-09-05

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande text...
2014-09-04

  Lars Hedlin
Stark känsla inom!
2014-09-03

  Marita Ohlquist VIP
Vanmakt och frustration!
Alla fåglar skall flyga fritt.
2014-09-02

  Angel of love
Text som berör, kram
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP