Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖSTFISKE

 

Nu

är den

fattiges röst

värd något

men bara

en dag

 

 

Valdagen 14 september!




Övriga genrer (Satir) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-09-07 18:12



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Huvudet på spiken!
2014-09-08

  Lars Hedlin
JA sannt!
2014-09-08

    ej medlem längre
Snyggt paketerat och sant..
2014-09-08

  Lehva VIP
Så insiktsfullt.
2014-09-07

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2014-09-07

    ej medlem längre
Det var då verkligen sanning!
2014-09-07

    Jag är fan större än Sartre VIP
Första kommentaren är så dum, så att man faktiskt förstår varför man bor på en snurrande boll i rymden.
2014-09-07

    Dan Myrbeck

Träffsäker satir
om hur det
efter valet blir!

2014-09-07

  Valter Örn VIP
I år är det viktigare än någonsin att inte underlåta att rösta Pga att ställningen nu ser ut som det gör, så kommer det antagligen bli omval.
Det lär visst vara ca 1miljon som kastar bort sin rösträtt.
2014-09-07

  Larz Gustafsson VIP
Själv vägrar jag rösta.
Det har jag gjort sedan tidigt nittiotal.
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP