Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnan

____________________

Simmar genom eoner

Tänder ljuslyktor i mörkret

Går barfota genom sanden i natten

Vinden berör mina sinnen

Bildar en cirkel genom tiden

Månen lyser i natten

Alltet lyssnar, bejakar




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-09-04 04:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert!
2014-09-08

    Jim Friberg VIP
Du sätter din briljanta stämning som vanligt.
2014-09-04

  ULJO
Så bra denna var
2014-09-04

  Connie
En skön text att vila i, så rofylld och magisk!
2014-09-04

  Anders Granström
Otroligt fin - tycker mycket om den!
2014-09-04

    jesse james
Härligt att läsa denna text/jj
2014-09-04

  KattenKin VIP
Vackert formulerat, drömskt säger jag med.
2014-09-04

  Magnus 7.0
Drömskt...
2014-09-04

  Maria Sundelin VIP
Bra stämning.
Kramar
2014-09-04

    ej medlem längre
Fin text, behagligt rofylld...
Det är viktigt att tända ljus i mörkret.
Tycker om denna.
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP