Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst på väg

Solen lyser över vattnet
vinden drar i trädtopparna.
Löven springer längst grusgången
hösten har smugit sig in.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-05 11:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, den kom inte med dunder och brak precis...för helt plötsligt så var den bara här...fint beskrivet...
2014-09-08

  anits VIP
Så fint skaldat om den annalkande hösten!
2014-09-05

    ej medlem längre
Ett ögonblick av naturens kraft. Underbara ord från dig.
2014-09-05

  Lars Hedlin
Vackra hösten med alla färger!
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP