Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På mitt barnbarns dopp.Där läste jag - Hur kan man beskriva.. för henne.


Nu står jag här.

Nu står jag här
framme i kyrkan.
Solen lyser in
glimmar och glittrar.
Gripen av stunden
av allt det vackra.
Ser dig lilla
så söt i din dopklänning.
Vaken och nyfiken
förundrad av alla intryck.
Läser en dikt för dig
med ord direkt från hjärtat.
Rösten håller inte riktigt
överväldigad av alla känslor.
Ser att dina föräldrar blir rörda
då darrar rösten lite till.
Vi tittar på varandra
du ler som om du förstår.
Dina barnaögon
mitt mormorshjärta.
Något händer i mig
fylls av stor gränslös kärlek.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 2325 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-09-05 11:36



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så vackert målar du
just
det så kallade späda barnets blick
närhetsmöte
2014-09-20

  ResenärGenomLivet VIP
Så mycket känsla i din fina dikt...
känner värmen...
2014-09-08

  PersonligaSusann
den där är snart jag...
2014-09-06

  Lärling
Varmt och kärleksfullt om en helig stund.
2014-09-06

  Anya VIP
vilken vacker bild du bjuder på här. Hoppas att jag får barnbarn någon gång.
2014-09-05

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt!
2014-09-05

  Eva Helene VIP
Ömsint, fint!
2014-09-05

  Marita Ohlquist VIP
En underbar högtidsstund!
2014-09-05

  Lars Hedlin
Kärleken starkast är :)
2014-09-05

    ej medlem längre
Störst av allt är kärleken!
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP