Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraft

Vad skönt det är
att ha dig vid min sida.
Som ser på mig
med kärlekens ögon.
Som finns där
i livets alla skeenden.
Genom glädje och sorg
lycka och kärlek.
Vilken kraft det är
när kärleken hittat hem.
Vi lyfter varandra
och kärleken tar fram vårt bästa jag.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-09-05 14:56



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
gläder mig
2014-09-20

  ULJO
Fint från din penna
2014-09-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, kärleken är en stark kraft...
2014-09-08

  Ljusletaren
Sant och bra/ kram
2014-09-08

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-09-07

  anits VIP
Underbart och kärleksfullt skrivet!
2014-09-05

  © anakreon VIP
Gardera med ett X???
Calle
2014-09-05

    ej medlem längre
Ännu en ljuvlig text från dig.
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP