Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

X 2000-haiku

Höstsnabbt livets tåg
Växlar, spårar ur, kör på
Samlar slutbonus








© Birgitta Englund Dimitrova 2014




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-05 14:59



Bookmark and Share


  Connie
Härligt ;)
2014-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP