Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Orden löser mig
ur tvångströjan
binder upp fjättrarna
När klarsynen
inte når fram
till tanken
skapar de ordning
i kaos

Nej, jag kan inte släppa taget nu
Inte nu, när orden
ger världen konturer

och låter mig ta del
av betydelsen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-05 22:51



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Utan ord är själen fattig...
Fint skrivet!
2014-09-06

  Nanna X
så sant, utan orden levde man i kaos för jämnan.
2014-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP