Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför återvänder man ständgt till brottsplatsen?


hugg


Jag vill inte vara arg
Ändå är jag det
Jag försöker hålla tillbaka det
Vad har jag för skäl till att vara arg
Varför känner jag sådan vrede
Var kommer min ilska ifrån

Vad är det för ilska jag känner
Jag försöker köra kniven i mig själv
Men det slutar med att jag hugger ner alla andra
Så var kommer min ilska ifrån

Varför är jag så besviken på mig själv
Varför känns det som om jag gör om samma misstag
Det känns som jag går emot mig själv
Som om jag vet sanningen
Som om jag vet och ser allt klart
Vet vad jag skulle göra
Jag vet om jag bara gjorde det
Om jag använde min kunskap och insikt
Om jag följde mitt hjärta skulle ilskan försvinna
Ändå så gör jag tvärs emot
Som om jag vill straffa mig själv med min egna ilska
Som om jag vill hugga ner alla andra runt mig
Jag kan inte komma på något värre straff
Det är det värsta jag kan göra mot mig själv
Just det att hugga ner alla runt mig
Alla de som jag älskar


Om jag gör illa de jag älskar
Då skadar jag mig själv
Om jag går emot min egen vilja då skadar jag mig själv
Och där i ligger sanningen
Där är jorden där mitt missbruk gror

Där är rabatten där mitt destruktiva blomstrar




Fri vers av PPQ
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-04-01 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ